קוראסוני פריקסה
מצרכים
ביצה
תפו”א מיני
טונה
מלפפון חמוץ
ממרח שיפי לימי
ממרח חברים
ממרח פלפל.קום
בצק עלים
אופן ההכנה
מתאים לארוחת ערב קלילה או למגש פינגר פוד לאירוח
כמה פעולות מקדימות : מכינים ביצים קשות לפי איך שאתם אוהבים את החלמון( קשה , נוזלי מה שאתם מעדיפים) ומרתיחים עם קצת מלח את תפוחי האדמה,
פותחים את הבצק על משטח שניתן לחתוך עליו, ומסמנים משולשים ממש כמו קוראסון , כל משולש שנחתך מורחים בממרח שאתם רוצים אנחנו עשינו עם שיפי לימי חלק וחלק עם ממרח חברים .
ומגלגלים ממש כמו קוראסון , מברישים בביצה ומכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות , עד להזהבה משהו כמו 20 דקות .
בזמן שאנחנו ממתינים נכין את סלט הטונה הסופר פשוט – פותחים טונה שאתם אוהבים מוסיפים כפית של פלפל.קום וכפית ממרח חברים (אם בא לכם יותר חריף תוסיפו קצת שיפי לימי) ומערבבים .
כשהקוראסונים מוכנים מוציאים נותנים להם מעט להתקרר, וחותכים אותם כמו לחמניה ומסדרים:
סלט טונה
פרוסות תפו”א
ביצה קשה ומלפפון חמוץ .
בתאבון