Skip to Content
ממרחים מבית טוב
המשביר 19

פסטה ארטישוק לעצלנים 

פסטה ארטישוק לעצלנים 

מצרכים:

בצק פסטה של שימרית 

חמאה 

ממרח R.T shock 

ארטישוק אה – לה רומאנה

 אופן הכנה :

מרתיחים סיר עם מים ומלח

פותחים מוציאים את בצק הפסטה מוציאים את הדף  אבל לא פורסים מגלגלים את הבצק  וחותכים פסים .

מכניסים את בצק הפסטה לבישול . 

במחבת ליד ממיסים חמאה עם מעט ממי הפסטה מוסיפים 2 כפות של ממרח R.T shock  מערבבים , מוסיפיםאת הארטישוקים הפרוסים ואת הפסטה 

אנחנו אוהבים לגרד קצת פרמז’ן על או גבינת פטה 

בתאבון 

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן