דנבר קאט צרוב על קורן מאושר
מצרכים:
נתח דנבר קאט
מלח
פלפל
ממרח קורן מאושר
ממרח בא לי סטייק
אספרגוס
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את הנתח צורבים על מחבת פסים ,או בנינג’ה משהו כמו 3 דקות מכל צד שלא היפוך לוול דאן .מורידים את הנתח ונותנים לו לנוח . בינתיים חולטים קצת אספרגוס במים חמים ומעבירים למי קרח כשהוא מתרכך.מסדרים את הצלחת 2 כפות של קורן מאושר , אנחנו אוהבים להוסיף קצת צ’ילי אבל ממש לא חובה .אחרי שהנתח נח כמה דקות פורסים אותו ומניחים על הקורן מאושר , מוסיפים את האספרגוס ומזלפים מעל ” בא לי סטייק” בתאבון !!!!