Skip to Content
ממרחים מבית טוב
המשביר 19

דנבר קאט צרוב על קורן מאושר 

דנבר קאט צרוב על קורן מאושר 

מצרכים:

נתח דנבר קאט 

מלח 

פלפל 

ממרח קורן מאושר 

ממרח בא לי סטייק

אספרגוס 

 

אופן ההכנה 

ממליחים ומפלפלים את הנתח צורבים על מחבת פסים ,או בנינג’ה משהו כמו 3 דקות מכל צד שלא היפוך לוול דאן .מורידים את הנתח ונותנים לו לנוח . בינתיים חולטים קצת אספרגוס במים חמים ומעבירים למי קרח כשהוא מתרכך.מסדרים את הצלחת 2 כפות של קורן מאושר , אנחנו אוהבים להוסיף קצת צ’ילי אבל ממש לא חובה .אחרי שהנתח נח כמה דקות פורסים אותו ומניחים על הקורן מאושר , מוסיפים את האספרגוס ומזלפים מעל ” בא לי סטייק” בתאבון !!!!

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן