מצרכים
1 קג חזה עוף חתוך לקוביות
לטמפורה
1.5 כוס קמח
1 כוס קורנפלור
כף פפריקה מתוקה
0.5 כפית שום גבישי או אבקת שום
0.5 כפית מלח
1.5 כוס סודה קרה מאוד
(ניתן להוסיף עוד במידת הצורך)
אופן הכנה
מערבבים את חומרי הטמפורה יחד קודם ,יבשים ואז רטובים
טובלים את החזה בבלילת הטמפורה ומכניסים לטיגון עד הזהבה
מוציאים לכלי ומוסיפים את ריבת הג’אם בצ’יל שלנו מערבבים היטב שכל הנאגטס יצופו מכינים ליד מיונז קטשופ וחרדל שיהיה במה לטבול ( אנחנו מערבבים מיונז עם ממרח חברים )